Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke open dag van Crematorium Tilburg, coöperatie DELA én Monuta Tom van Dijk

24/11/2019, 12:00 - 16:00

- Gratis

Zondag 24 november a.s. bieden Crematorium Tilburg én de naastgelegen uitvaartcentra van coöperatie DELA en Monuta Tom van Dijk u een unieke kans om op één middag een kijkje te nemen achter de schermen bij alle drie bedrijven. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van de verschillende gebouwen aan de Karel Boddenweg 3, 5 en 7 vrij toegankelijk voor publiek. Alle ruimtes zijn tijdens de open dag te bezoeken: van verzorgingsruimte tot 24 uurs-familiekamer, van crematieruimte tot keuken.

Gastvrije ontvangst
Op elke locatie staan medewerkers voor u klaar, om u te voorzien van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij, u een rondleiding te geven en uw vragen te beantwoorden: over begraven of cremeren, de laatste verzorging van overledenen, de mogelijkheden voor opbaren en een rouwbezoek, en over de verschillende locaties en invullingen voor een persoonlijke afscheidsbijeenkomst die bij u past. Tevens kunt u tijdens de open dag wandelen door het Afscheidspark en een kijkje nemen bij de urnentuinen, de strooivelden, het columbarium en de monumenten.

Voor groot én klein
Ook voor kinderen kan deze open dag een uitstekende gelegenheid zijn om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een uitvaartcentrum en crematorium. Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd en er zijn verschillende boekjes en materialen voor kinderen beschikbaar om samen te bekijken en mee naar huis te nemen.

U bent van harte welkom
Aanmelden voor de open dag is niet nodig en toegang en koffie/thee zijn uiteraard gratis. Bij de ingang van het crematorium is een plattegrond verkrijgbaar waarmee u vervolgens uw eigen route kunt bepalen.

Gegevens

Datum:
24/11/2019
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Crematorium Tilburg
Coöperatie Dela

Gegevens

Datum:
24/11/2019
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Crematorium Tilburg
Coöperatie Dela