Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Geert Kimpen: ‘De TomTom van je ziel’

25/09/2019, 19:30 - 22:00

- Gratis

LEZING GEERT KIMPEN: ‘DE TOMTOM VAN JE ZIEL’

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen. Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Woensdagavond 25 september 2019 organiseren Monuta Tom van Dijk en Crematorium Tilburg samen de nieuwe lezing van bestsellerauteur en spreker Geert Kimpen bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg. Duik samen met Geert in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Over Geert Kimpen

Geert Kimpen (1965) is een begenadigd spreker die op een toegankelijke manier het mystieke bespreekt. Met een achtergrond als theaterregisseur en –schrijver, is hij gewend aan grote groepen en ideeën en gevoelens overbrengen. Tegelijkertijd is hij een succesvol schrijver en columnist (Vier, Happinez) die slaagde door eindelijk zijn dromen na te jagen. In zijn werk belicht hij dan ook het stap voor stap worden wie je écht wilt zijn, vaak gecombineerd met een spirituele dimensie. Een logische keuze: zijn schrijversdroom werd werkelijkheid met zijn debuutroman ‘De Kabbalist’ (2004), waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn en dat inmiddels in meer dan 15 landen is uitgegeven. Vervolgens schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”. Daarna werd het stil. Want Geert kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen.

‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen. Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Gratis plaats(en) reserveren

De lezing ‘De TomTom van je ziel’ van Geert Kimpen wordt gehouden bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg (ingang aan straatzijde). De lezing begint om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur). Toegang en thee/koffie zijn gratis. U kunt gratis plaats(en) reserveren door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met 013-822 65 27. Meer informatie vindt u op www.monutatomvandijk.nl.

Gegevens

Datum:
25/09/2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/actueel/lezing-geert-kimpen-de-tomtom-van-je-ziel/

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Crematorium Tilburg

Locatie

Grand Café Ode
Karel Boddenweg 7
Tilburg,
+ Google Maps
Website:
www.crematoriumtilburg.nl/afscheid/ode

Gegevens

Datum:
25/09/2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/actueel/lezing-geert-kimpen-de-tomtom-van-je-ziel/

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Crematorium Tilburg

Locatie

Grand Café Ode
Karel Boddenweg 7
Tilburg,
+ Google Maps
Website:
www.crematoriumtilburg.nl/afscheid/ode