Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Monuta Tom van Dijk Ontmoetingscircus

21/01/2020, 13:15 - 16:45

- €10

Eind januari wordt voor de derde keer op rij het ‘Tilburgse Winter Wonder Circus’ gehouden op het evenemententerrein Het Laar. Ook dit jaar belooft dit weer een groot internationaal circusspektakel te worden. Nieuw dit jaar is dat, drie dagen voordat het ‘gewone’ circus van start gaat, er op dinsdagmiddag 21 januari een speciale extra circusvoorstelling van het ‘Ontmoetingscircus’, georganiseerd wordt voor alle ouderen in Tilburg en omstreken. Hen wordt voorafgaand aan de circusvoorstelling de mogelijkheid geboden om een maatje te ontmoeten met wie ze nadien samen leuke en gezellige dingen kunnen ondernemen.

** Spraakmakende, internationale circusacts **

De presentatie van het ‘Monuta Tom van Dijk Ontmoetingscircus’ ligt, net als bij het ‘Winter Wonder Circus’, in handen van Kevin van Geet, de jongste circusdirecteur van Europa. Hij heeft het afgelopen jaar weer in heel Europa gezocht naar spraakmakende acts om zijn hooggeëerd publiek te doen verwonderen. Zo presenteert de Tsjechische waaghals Ladislav Kaiser zijn kunsten op de hoge draad (zonder vangnet!) en schittert Stefania uit Italië aan de ringtrapeze. Ook dieren -let wel: goed verzorgde dieren, allen getraind op basis van beloning- mogen natuurlijk niet ontbreken en zullen schitteren in een vrolijke hondenrevue en een indrukwekkende vrijheidsdressuur op de rug van twee witte hengsten. Tenslotte maakt Clown Marco Mariani na het succes van afgelopen jaar dit keer zijn comeback met nieuwe, hilarische acts.

** Een maatje om samen eropuit te gaan **

Mensen die graag een maatje zouden hebben om samen iets te ondernemen óf een nieuwe liefde zoeken, kunnen voorafgaand aan de circusvoorstelling met elkaar in contact komen. Dit kan door zelf één-op-één met elkaar in gesprek te gaan óf door een speciale ontmoetingsbijeenkomst bij te wonen onder leiding van de Brabantse actrice, presentatrice en comédienne Christel de Laat, bekend van Omroep Brabant. Zij presenteert als Betty van den Oetelaar onder meer carnavalsprogramma’s en de wedstrijd ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’. In de circustent zal Christel deze middag mensen die dat willen aan de hand van vooraf door hen zelf opgegeven interesses met elkaar in contact brengen. Tijdens de pauze en na de circusvoorstelling is er ruimschoots gelegenheid voor alle bezoekers om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor mensen die níet mee willen doen aan één van de ontmoetingsactiviteiten is het uiteraard ook mogelijk om enkel de circusvoorstelling bij te wonen.

** Het complete programma van dinsdag 21 januari **

Vanaf 13:15 uur:
Ontvangst van bezoekers die willen deelnemen aan één van de ontmoetingsactiviteiten;

14:00 – 15:00 uur:
Eén-op-ééngesprekken in de foyer en de ontmoetingsactiviteit onder leiding van Christel de Laat in de circustent;

15:00 – 15:30 uur:
Pauze met gelegenheid tot dansen op live muziek van ‘John Desmares et ses Amis’ en tevens ontvangst van mensen die enkel de circusvoorstelling willen bezoeken;

15:30 – 16:45 uur:
Circusvoorstelling in de circustent;

16:45 uur:
Einde voorstelling en mogelijkheid om met elkaar na te praten.

** Warm ontvangst en sfeervolle ambiance **

Het ‘Monuta Tom van Dijk Ontmoetingscircus’ vindt plaats op evenemententerrein Het Laar (navigatie-adres: Laarveld West) in Tilburg en is voorzien van ruime, gratis parkeergelegenheid. Het tentencomplex is sfeervol aangekleed, voorzien van comfortabele kuipstoelen (ook op de tribunes), aparte plaatsen voor mensen in een rolstoel en hun begeleiders, als ook zitplaatsen voor mensen die moeilijk of slecht ter been zijn. Een rolstoeltoilet is eveneens aanwezig. Tijdens deze koude dagen van het jaar zijn zowel de ontvangst- als speeltent van het circus heerlijk verwarmd, zodat u ontspannen kunt genieten van de sfeervolle ambiance en een klassiek circus in optima forma.

** Koop nu uw tickets! **

Kaarten voor het ‘Monuta Tom van Dijk Ontmoetingscircus’, met of zonder deelname aan de ontmoetingsactiviteit, zijn verkrijgbaar voor 10 euro per stuk (incl. servicekosten en twee gratis consumptiebonnen voor koffie, thee of fris):

– Online, via www.ticketkantoor.nl/shop/ontmoetingscircus (24/7, 7 dagen in de week; betaling met iDeal);
– Bij het uitvaartcentrum van Monuta Tom van Dijk, Karel Boddenweg 7 (naast het crematorium) in Tilburg (maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur; alleen tegen contante betaling (bij voorkeur gepast)).
Let op: Het ‘Monuta Tom van Dijk Ontmoetingscircus’ is een éénmalige voorstelling op dinsdag 21 januari 2020. Het aantal plaatsen is daardoor ook beperkt. Dus, zorg dat u tijdig uw kaarten bemachtigt!

** Heeft u nog vragen? **

Bel dan op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur naar Monuta Tom van Dijk: (013) 822 6527.

Gegevens

Datum:
21/01/2020
Tijd:
13:15 - 16:45
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ticketkantoor.nl/shop/ontmoetingscircus

Organisator

Monuta Tom van Dijk
Telefoon:
013 8226527
E-mail:
info@monutatomvandijk.nl
Site:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/

Locatie

Evenemententerrein ‘Het Laar’, Tilburg
Tilburg, Noord-Brabant Nederland + Google Maps

Gegevens

Datum:
21/01/2020
Tijd:
13:15 - 16:45
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ticketkantoor.nl/shop/ontmoetingscircus

Organisator

Monuta Tom van Dijk
Telefoon:
013 8226527
E-mail:
info@monutatomvandijk.nl
Site:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/

Locatie

Evenemententerrein ‘Het Laar’, Tilburg
Tilburg, Noord-Brabant Nederland + Google Maps