Laden Evenementen

« Alle evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Open dag Afscheidspark Tilburg en omstreken

24/11/2019, 12:00 - 16:00

- Gratis

Op zondag 24 november bent u tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Crematorium Tilburg in het Afscheidspark van Tilburg. U kunt kennismaken met alles wat het crematorium te bieden heeft bij een uitvaart, bij cremeren, begraven, herinneren en het bestemmen van de as van de overledene.
U kunt o.a. Grand Café Ode bekijken, een van onze locaties met zeer veel mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid in een informele ruimte direct gelegen aan de Karel Boddenweg 7. Er is ook een bargedeelte waar u tijdens de open dag een hapje en drankje aangeboden krijgt.

Achter de schermen
Alle ruimtes zijn tijdens de open dag te bezoeken. Crematorium Tilburg heeft 4 afscheids-/herinnerlocaties met alle voorzieningen op het gebied van muziek, en catering. Iedere locatie heeft haar eigen sfeer en grootte en heeft u voor minimaal 2,5 uur tot uw beschikking. Ook hebben we de Huiskamer, een kleine intieme ruimte die u voor 1 uur kunt reserveren. Hier kunt u het afscheid of andere bijeenkomst zelf regelen en zelf uw beeld en geluidsapparatuur bedienen.

Ook de ovenruimte (de meest bezochte plek tijdens vorige open dagen) kan bekeken worden. Medewerkers zijn de gehele dag aanwezig voor het geven van uitleg en het beantwoorden van alle vragen. U kunt tijdens de open dag door het Afscheidspark wandelen en een kijkje nemen bij de urnentuinen, de strooivelden, het columbarium en de monumenten.

U kunt ook een bezoek brengen aan de uitvaartcentra van onze buren (Monuta Tom van Dijk en Coöperatie DELA)

Muzikale omlijsting
Tijdens de open dag zorgen diverse muzikanten voor een prachtige muzikale omlijsting:

 • Danielle Lous, zangeres en Mark van der Beemt, pianist.
  Daniëlle Lous is al zo’n twintig jaar professioneel zangeres. Een gedeelte van haar werk bestaat uit het verzorgen van muziek op een uitvaart.
  Mark van der Beemt is professioneel pianist en componist. Hij begeleidt regelmatig zangers en zangeressen, tijdens de open dag begeleidt hij Danielle Lous.
 • Martijne van Dijk, saxofonist en Berrie Kolmans, tropator.
  Berrie Kolmans noemt zichzelf een melodicus, een tropator. Iemand die zich bezighoudt met melodieën. Met zijn melodieën en muziek vermaakt hij mensen en geeft hij zijn levensvisie klank. Door en met muziek vertelt hij zijn verhaal. Hij begeleidt zichzelf op piano en accordeon. Luisterliedjes pur sang. Hij weet met welk lied het programma begint en eindigt, de rest laat hij gewoon gebeuren.
  Martijne van Dijk vertelt verhalen met de klank van haar saxofoons. Zij speelt voor hoe de noten haar ontroeren, betoveren en vrolijk maken.

Aanmelden niet nodig
Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle afscheidslocaties en het Afscheidspark geopend. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Bij de ingang krijgt u een plattegrond en kunt u vervolgens uw eigen route bepalen. Speciaal voor kinderen zijn er enkele activiteiten tijdens deze open dag, ook zij zijn dus van harte welkom.

Praktische informatie
Open dag 24 november, 12.00 – 16.00 uur
Karel Boddenweg 5 & 7 in Tilburg
Let op: er zijn 4 locaties op nr. 5 door de algemene poort en 1 locatie op nr. 7 met eigen ingang en parkeerplaats.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Gegevens

Datum:
24/11/2019
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Crematorium Tilburg
Telefoon:
013-4686204
E-mail:
info@crematoriumtilburg.nl
Website:
www.crematoriumtilburg.nl

Locatie

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
Tilburg,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
24/11/2019
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Crematorium Tilburg
Telefoon:
013-4686204
E-mail:
info@crematoriumtilburg.nl
Website:
www.crematoriumtilburg.nl

Locatie

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
Tilburg,
+ Google Maps