Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies: LATER

06/05/2023, 11:00 - 17:00

- Gratis

Denk je wel eens aan later, als je zelf, of iemand die je dierbaar is, er niet meer is?

Tijdens de inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies willen wij je laten zien dat het laatste afscheid – en de periode ervoor en daarna – heel persoonlijk gemaakt kan worden. Ontdek dat er naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, ook veel interessante rituelen en prachtige artikelen zijn te krijgen die het proces rondom afscheid en verlies mooi, bijzonder en troostrijk maken.

Op zaterdag 6 mei 2023 van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van de Oude Kerk Dongen (www.oudekerkdongen.nl) geopend voor publiek om te zien wat er allemaal mogelijk en verkrijgbaar is rondom het thema afscheid en verlies.

Praat vrijblijvend met een uitvaartverzorger over een mooie en persoonlijke uitvaart, of met een notaris over een (levens)testament. Bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn, of een bijzondere omhulling en verbaas je over nieuwe ontwikkelingen, zoals bloemenbanden, videonalatenschap en nog veel meer.

Er zijn die dag heel veel verschillende exposanten en wij zorgen voor koffie / thee, (live) muziek, diverse speeddates, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons – niet alledaagse informatie.

Op de gratis Inspiratiebeurs rondom afscheid en verlies heten wij iedereen van harte welkom.

Organisator

Oude Kerk Dongen

Locatie

Oude Kerk Dongen
Kerkstraat 56
Dongen, Noord-Brabant 5101 BD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Oude Kerk Dongen

Locatie

Oude Kerk Dongen
Kerkstraat 56
Dongen, Noord-Brabant 5101 BD Nederland
+ Google Maps