Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘De Glimlachtest’ – Doe het eens anders

23/09/2020, 20:00 - 22:00

- Gratis

woensdag 23 september, aanvang 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur)
locatie:  één van de locaties in het Afscheidspark van Tilburg en omstreken, Karel Boddenweg 5 en 7, Tilburg

Deze lezing zou eigenlijk gehouden worden op 11 maart, maar is uitgesteld naar 23 september. Mocht u zich aangemeld hebben voor 11 maart, dan dient u zich opnieuw aan te melden voor 23 september.

Jaap Bressers (1983) laat u tijdens zijn lezing zien hoe u op uw manier het verschil kunt maken en daarvoor hoeft u zeker niet hard(er) te gaan werken. Doe de glimlach-test: gaan uw mondhoeken krullen van wat u doet? Dan kunt u ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe u op een simpele manier waarde kunt toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Jaap Bressers heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

In 2020 organiseert Crematorium Tilburg en omstreken i.s.m. het Netwerk Palliatieve Zorg MiddenBrabant, drie lezingen over sterven, verlies & rouw. De lezingen hebben als doel nabestaanden, hulpverleners en andere belangstellenden te informeren over de enige zekerheid die een mens heeft: doodgaan. Download hier de flyer met de drie lezingen.

Praktische informatie

  • Deelname aan de lezingen is gratis
  • U dient zich aan te melden om verzekerd te zijn van een zitplaats
  • U kunt zich aanmelden tot en met de dag vóór de lezing. Aanmelden kan via e-mail: info@zmbr.nl.
  • Meer informatie? Bel 013 465 73 55
  • De lezingen worden gehouden in één van onze locaties in het Afscheidspark van Tilburg en omstreken (Karel Boddenweg 5 en 7, Tilburg)

Gegevens

Datum:
23/09/2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Crematorium Tilburg
Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant

Locatie

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
Tilburg,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23/09/2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Crematorium Tilburg
Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant

Locatie

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
Tilburg,
+ Google Maps