Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders…’ (AFGELAST!)

15/11/2020, 11:00 - 17:00

- Gratis

Gezien de huidige omstandigheden rondom het coronavirus en de bijbehorende verdere aanscherping van de RIVM-maatregelen, zijn wij genoodzaakt om het evenement ‘Het kan ook anders’ te annuleren.

Steeds vaker zoeken nabestaanden na het overlijden van een dierbare naar een meer persoonlijke manier van afscheid nemen. We willen als het ware iemands leven vieren. En dat mag allemaal wat minder traditioneel en zeker níet standaard zijn. De mogelijkheden zijn tegenwoordig echter dermate talrijk, bijna oneindig, dat deze tot behoorlijk wat ‘keuzestress’ kunnen leiden.

Ervaar zelf dat het ook anders kan…
Zondag 15 november zetten we bij de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek drie uitvaarten ‘in scene’; dat wil zeggen dat drie mensen bij leven de unieke kans krijgen om hun eigen uitvaart bij te wonen zoals deze door hun nabestaanden is vormgegeven. Drie unieke voorbeelden van een persoonlijke uitvaart die u laten zien én ervaren wat er tegenwoordig zoal mogelijk is.

Voor en na deze drie ‘uitvaarten’ kunt u uiteraard vrij rondlopen door de verschillende ruimtes van de Hilvaria Studio’s en zo de kenmerkende sfeer proeven. Ook kunt u zich uitgebreid en vrijblijvend laten informeren over de vele uitvaartmogelijkheden en intussen genieten van een drankje en de lekkere versnaperingen die u door de Hilvaria Studio’s aangeboden worden.

Hoe wilt u dat uw uitvaart eruit ziet?
Kiest u voor begraven of cremeren? Thuis of in een uitvaartcentrum opbaren? Een viering in de kerk, de aula van een crematorium of juist ergens anders? Met of zonder live muziek? En is iedereen daarbij welkom of houdt u het afscheid liever klein en intiem? Uw eigen uitvaart is meestal geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om hierover voortijdig al eens na te denken en met uw naasten in gesprek te gaan. Het bezoeken van Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders’ kan hiervoor een mooie aanleiding zijn.

Door vooraf uw wensen aan te geven, weten uw naasten later welke keuzes te maken. Uit ervaring weten wij dat u hen daarmee heel wat zorgen uit handen neemt. Bovendien zal het ook u rust geven te weten dat alles goed geregeld is wanneer uw tijd ooit daar is.

Noteer alvast in uw agenda: zondag 8 maart
Datum: zondag 15 november 2020, 11:00 – 17:00 uur
Mét live muziek door zanger en pianist Lars Zebregs.
Aanvangstijden van de drie ‘uitvaarten in scene’: 11:30, 13:30 en 15:30 uur (ca. 45 minuten per uitvaart)
Adres: Hilvaria Studio’s, Goirlesedijk 12b, 5081 ND Hilvarenbeek
Toegang: gratis (aanmelden is niet nodig)

Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders…’ wordt georganiseerd door Hilvaria Studio’s, zanger en pianist Lars Zebregs, spreker bij uitvaarten Sietske Becks-Zijlmans, Kees Krijnen Mediaproducties en Monuta Tom van Dijk.

Gegevens

Datum:
15/11/2020
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/actueel/uitvaartbeleving-het-kan-ook-anders/

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Sence – Verhalend Verwerken, Sietske Becks-Zijlmans

Locatie

Hilvaria Studio’s
Goirlesedijk 12b
Hilvarenbeek, Noord-Brabant 5081 ND Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15/11/2020
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/actueel/uitvaartbeleving-het-kan-ook-anders/

Organisatoren

Monuta Tom van Dijk
Sence – Verhalend Verwerken, Sietske Becks-Zijlmans

Locatie

Hilvaria Studio’s
Goirlesedijk 12b
Hilvarenbeek, Noord-Brabant 5081 ND Nederland
+ Google Maps